Най-ревностните противници в Hell’s Kitchen в ожесточен дуел за оцеляване в шоуто

12:32, 26 мар 20 / Любопитно 25 2482 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България ще видим как двама от най-ревностните противници в Кухнята на Ада ще се изправят един срещу друг за оставане в шоуто. Георги и Реджеп ще се впуснат наистина в люта схватка за оцеляване, в която ще хвърчат искри и ще се мерят не само кулинарни умения, но и сила на характера, воля за победа и разбира се, здрави нерви.

 

снимки: Hell’s Kitchen

И двамата ще доказват на шеф Виктор Ангелов, че заслужават място в неговия екип и са сред претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева в най-оспорваното кулинарно състезание в българския ефир. 

 

снимки: Hell’s Kitchen

Схватката ще е най-ожесточената  досега в шоуто, тъй като ще гледаме битка на равнопоставени кулинарни титани - Георги и Реджеп, които са братя по съдба, постигнали много в кариерата си с лишения, труден живот и компромиси.

снимка: Hell’s Kitchen

Единият - от 25 години е в чужбина, обиколил Европа, преследвайки мечтата си да работи в най-известния ресторант в света и доказвал години наред, че е пръв между равни, а другият - израснал без родители с тежка житейска съдба, но с изключителна воля и хъс да следва призванието си, заминава за Лондон без да владее езика, но успява да постигне мечтата си – шеф де парти в кухнята на един от най-престижните хотели в света - Джумейра Лондон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама