Лейди Гага с тъжна новина за феновете си

11:20, 26 мар 20 / Любопитно 25 2684 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Лейди Гага обяви тъжна новина за феновете си. Поради коронавируса, суперзвездата е принудена да отложи издаването на албума си "Chromatica", чието излизане беше насрочено за 10 април.

„Исках да ви кажа, че след дълги обсъждания взех невероятно трудното решение да отложа излизането на "Chromatica". Скоро ще обявя нова дата на пускане през 2020 г.“, заяви чрез социалните мрежи суперзвездата. Силно загрижена за настоящата здравна криза, певицата, която след няколко дни ще отпразнува 34-ия си рожден ден, държеше да обясни решението си. "Това е толкова забързан и плашещ период за всички нас ... Не ми изглежда подходящо да издам този албум с всичко, което се случва по време на тази глобална пандемия", написа още тя.

Издаването на албума й не е единственото съобщение, което Лейди Гага направи. Тя информира също, че шоутата й в Лас Вегас също са отложени: „За съжаление MGM трябваше да отложи моите представления във Вегас от 30 април до 11 май поради предприетите ограничителни мерки. Надявам се другите ми изпълнения в Лас Вегас през май да се проведат и веднага щом имаме нова информация ще бъдете информирани", заяви Лейди Гага.

„За моите фенове: обичам ви. Знам, че вероятно ще се разочаровате и сте гневни и тъжни. Но също така знам, че като почитатели ... като семейство ... ние сме силни ... Затова ви моля да бъдете грижовни в тези трудни времена", написа още певицата, за да успокои феновете си.

В заключение, тази, която откри любовта в прегръдките на Майкъл Полански, направи специално обещание към феновете си и завърши с положителна нотка. "Искам да можем да танцуваме заедно, да се потим заедно, да се целуваме и прегръщаме, когато албумът излезе. Докато не дойде това време, ОСТАНЕТЕ ВСИЧКИ ВКЪЩИ! Но, ви обещавам, че когато можем да излезем отново, ще направя всичко възможно, за да е забавно. Нямам търпение да танцувам с всички вас!".

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама