Знаменитости пеят в подкрепа на изолацията заради коронавируса

18:00, 19 мар 20 / Любопитно 25 2766 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На фона на всеобщата световна карантина, много звезди публикуваха в социалните мрежи своите начини за справяне с изолацията, като това най-често са техни музикални изпълнения.

Актрисата от „Жената-чудо“ Гал Гадот публикува в Instagram на шестия ден от самоналожената си карантина своя интерпретация на „Imagine“ на Джон Ленън.

Към нея се присъединиха колежките й Натали Портман („Тор“) и Марк Ръфало ("Хълк"), както и повече от 20 други звезди в конферентно изпълнение на вечния хит. Сред тях бяха и Уил Феръл, Ейми Адамс, Кристен Уиг, Сия и Кара Делевин, съобщава БГНЕС.

Гадот заяви, че е избрала песента заради нейното „мощно и ясно“ послание за единство, „нужно по време на пандемията от коронавирус“. Актрисата сподели, че е била вдъхновена от клип на италианец, който свирил песента на тромпет на балкона си пред свои съседи.

Тя написа в Instagram: „Колкото по-рано всички останем вкъщи и се предпазим от зараза с този вирус, толкова по-скоро можем да се върнем към живота си, без да губим други животи“.

Наскоро Гадот завърши снимките на „Жената-чудо 1984“, който трябва да излезе на 5 юни, но може да бъде отложен поради епидемията.

Междувременно Боно от „U2“ пусна нова песен, също вдъхновена от видеоклипове на италиански граждани, които пеят от балконите си, докато страната е под карантина.

Той публикува парчето, наречено „Let Your Love Be Known“, в профила си в Instagram с надпис: „За италианците, които го вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който на денят на Свети Патрик е затворен, но пее“.

Те не са единствените звезди, които използват социалните медии, за да се свържат с феновете и да им предложат някои импровизирани забавления.

Майли Сайръс стартира нощно шоу в чат в Instagram, наречено „Bright Minded“, заснето от лаптопа й.

При последното му излъчване към нея се присъедини и комедийната актриса Ейми Шуимър, която разказа за фалшивите здравословни съвети, които циркулират в социалните медии, и защо е важно всички да разчупят ежедневната си рутина.

"Дори само 5 минути новини ще ви изплашат", каза тя.

Крис Мартин и Джон Леджънд също изнесоха концерти от дома си под мотото „Заедно у дома“ - инициатива на Световната здравна организация и „Global Citizen“, за да помогнат за общуването между хората в периода на социална изолация.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама