Болезнени уроци по комуникация и в двете кухни ще отрезвят готвачите в Hell’s Kitchen

14:04, 17 мар 20 / Любопитно 25 2317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Болезнени уроци по комуникация ще отрезвят готвачите тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България и ще им покажат колко важно е общуването в кухнята. Шеф Виктор Ангелов ще вземе крути мерки, за да им докаже, че ако не се чуват и слушат помежду си отборната игра е обречена на провал.

При дамите поколенията отново ще се сблъскат, но този път двата лагера ще се пропукат и нови конфликти ще заплашат да взривят кухнята. В допълнение ще има нов рунд между „красавиците“ и останалите от червения отбор, но катализатор ще са уменията в кухнята и похвала от шеф Виктор Ангелов.

Истинска любовна история за първи път в Hell’s Kitchen

Поведението на един от готвачите ще предизвика лавина от неочаквани реакции. При сините индивидуалните битки отново ще са с предимство над отборната, но дали само липсата на комуникация ще се окаже най-сериозният проблем при мъжете.

В миналия епизод двама от сините показаха невероятен хъс и желание в надпреварата помежду си за оцеляване в Hell’s Kitchen България. Реджеп и Цветомир демонстрираха воля за победа, силни  характери, психика,  въображение и не на последно място талант в кухнята, по този начин те извоюваха мястото си в Кухнята на Ада. Цветомир се пребори с Реджеп в кулинарния двубой и получи уважението на съотборниците си, но дали това ще има ефект в дългосрочен план предстои да разберем. Докато италианското конте успя да впрегне женската енергия в правилната посока, макар и с по-различен ритъм, то в синята - франсето болезнено разбра, че син отбор няма, а само индивидуалисти, които играят всеки сам за себе си - едни симулираха, други кротко се спотайваха, докато отмине бурята, а трети откровено нямаха търпение резервацията да завърши, за да се отправят в общежитието на заслужена почивка. Откритият бойкот затрудни шефа на синята кухня, но въпреки това Цецо завърши вечерната резервация. За Калъпчийски обаче това се оказа последната задача в Кухнята на Ада, защото шеф Виктор Ангелов никога не прощава скатавките или липсата на ангажираност към отбора и го наказа с изгонване.

Ще има ли още топ готвачи, които ще заслужат справедливия гняв на шеф Ангелов ще видим тази седмица в новите епизоди на Hell’s Kitchen България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама