Кубинска актриса е новата приятелка на Бен Афлек

14:56, 16 мар 20 / Любопитно 25 2561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младата звезда Ана де Армас днес е навсякъде. След като постигна международен успех в киното, благодарение на филмите „Blade Runner 2049“ и „A couteaux tirés“, избраната да влезе в ролята на едно от следващите момичета на Джеймс Бонд в „Няма време за умиране“ („No Time To Die“), ще бъде и на афиша на за еротичния трилър „Deep Water“, в който тя си разменя реплики с Бен Афлек.

Именно по време на снимките на този филм двамата актьори се влюбиха един в друг. През последните седмици двойката беше забелязана от папараци в Куба - родината на 31-годишната актриса, както и в Коста Рика.

Междувременно се появи интервю с Ана де Армас за списание „Vogue Spain“. В него холивудската актриса споделя някои неща за новата си половинка, заявявайки, че актьорът, изпълнил ролята на Батман, има „безкраен талант“.

„Още първия път, когато четохме заедно сценария, стана ясно, че той ще направи нещо изключително със сложната роля. Героят му е двигателят на историята и го принуждава да се развива между трагедия и ирония или между реализма и най-абсурдната комедия. Той не само знае как да го направи с лекота, но и успява да ви изненада всеки път. Талантът му е безкраен”, коментира младата звезда.

Според информация на списание „People“ от 11 март, Ана де Армас и Бен Афлек бързо са се харесали на снимачната площадка на следващия си филм. „Между тях имаше мигновена химия“, пише изданието.

В „Deep Water“ двамата играят брачна двойка, която решава „да подпали страстите си с любовници. Но нещата се объркват и игрите им се израждат - хората около тях започват да умират...“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама