Сайт за запознанства цели да улесни мъже с малки достойнства

21:40, 11 мар 20 / Любопитно 25 3982 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хиляди представители на силния пол са се регистрирали в нов сайт за запознанства, целящ да улесни мъже с малки пениси в намирането на идеалната партньорка, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА.

Създателят на сайта Dinky One (Дребния) Дейвид Минс споделя, че надеждата му е чрез него да "нормализира" мъжките полови органи със скромни размери.

В деня на лансирането му в сайта са се регистрирали над 27 000 души - 27% жени, 71% мъже и два процента трансджендъри. Мнозинството са от Великобритания, следвани от САЩ и Бразилия.

"Откликът е феноменален. На всеки четири секунди се регистрира нов член. Идеята е да помогнем на мъжете с малки пениси да открият подходящата партньорка. Мисля, че нещата могат да се случат по-лесно, ако хората "свалят картите" онлайн. Така те могат да започнат да градят връзка, без да имат скрити притеснения", казва Минс.

Потребителите на сайта могат да избират между 24 полови идентичности и предпочитана сексуална ориентация.

Дейвид Минс допълва, че има редица причини, поради които дамите могат да изразят предпочитание към мъже с "малки пакети". Лишените от внушително мъжество представители на силния пол, например, компенсират с други умения като по-голям опит в оралния секс, отбелязва създателят на сайта.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама