Голямото дерби между Юве и Интер в неделя вечер по MAX Sport 3

11:45, 06 мар 20 / Спорт 25 2435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Голямото дерби на италианската Серия А между Ювентус и Интер е акцентът във футболната програма на спортните канали MAX Sport през този уикенд. Дерби д‘Италия по програма трябваше да се изиграе като част от XXVI кръг на 1 март, но заради превантивните мерки покрай разпространяването на коронавируса на Апенините беше отложен. Първоначално от Италианския футболен съюз планираха двубоят да се състои през месец май, но преди броени часове се взе решението дербито да се изиграе тази неделя от 21:45 часа, съобщиха от А1. 

„Жокера“, „То: Част втора” и “Загубеният Йети” са сред акцентите на А1 Видеотека през март

Заради хаоса в програмата на Серия А и отлагането на няколко двубоя, към момента Ювентус заема втората позиция във временното класиране, на две точки зад лидера Лацио, но и с мач по-малко. „Нерадзурите“ на Антонио Конте са трети като изостават с 8 точки от „римските орли“ и с 6 от „Старата госпожа“, но имат съответно два и един мач по-малко от своите преки конкуренти за Скудетото. 

За съжаление обаче дербито ще се изиграе пред празни трибуни. Решението за забрана за посещение на футболни двубои на Апенините, което беше взето преди броени дни, ще остане в сила чак до 3 април. Това обаче със сигурност няма да отнеме от напрежението и важността на Дерби д‘Италия, което се явява и пряк сблъсък в борбата за титлата. Ювентус – Интер ще се излъчи пряко по MAX Sport 3 в неделя от 21:45 ч. 

В същия ден ще се изиграят и другите двубои, които бяха отложени от миналия кръг. Те са: Парма – СПАЛ (13:30 ч., MAX Sport 3), Сампдория – Верона (16:00 ч., MAX Sport 2), Милан – Дженоа (16:00 ч., MAX Sport 3), Удинезе – Фиорентина (19:00 ч., MAX Sport 3). 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама