„Жокера“, „То: Част втора” и “Загубеният Йети” са сред акцентите на А1 Видеотека през март

12:02, 05 мар 20 / Култура 25 2691 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През март А1 Видеотека ще привлече вниманието на любителите на киното с още топ филмови продукции, като акцентите включват „Жокера“, „То: Част втора” и „Загубеният Йети”. Услугата за наемане на хитови заглавия е на разположение за абонатите на новата интерактивна телевизия А1 Xplore TV. Селекцията от филми в А1 Видеотека обхваща предложения от разнообразни жанрове, подходящи за зрителските вкусове на всички възрасти. Почитателите на киното могат да се насладят на топ заглавия на достъпна цена скоро след като филмите вече не са на разположение в киносалоните, съобщиха от А1. 

0% лихва за нови клиенти на А1 Кредитна карта през март


Пример за такава топ филмова продукция е „Жокера“ (2019) - едно от най-нашумелите заглавия в последните месеци. За ролята на Артър Флек в лентата, Хоакин Финикс получи редица отличия, сред които „Златен глобус“, награда от британската филмова академия BAFTA и Оскар от 92-то издание на Наградите на Академията. „Жокера“ спечели също и Оскар за оригиналната музика на Хилдур Гуднадотир, и общо 9 номинации на Академията, в допълнение към над 100 други от различни престижни конкурси. Не е за пренебрегване и фактът, че в звездния каст е и Робърт Де Ниро в ролята на Мъри Франклин.

Действието в „Жокера“ се развива през далечната вече 1981 година. Историята разказва за Артър Флек, провалил се комедиант, който е отхвърлен от обществото и поема по пътя на престъпността и хаоса в Готъм Сити. Зрителите стават свидетели на вътрешната борба на главния герой, когато животът му се превръща в постоянен тормоз в работата, на улицата и у дома, от близки, колеги и непознати. В резултат на отхвърлянето, Артър се отчуждава още повече от обществото и драстично решава с коя от двете маски иска да живее. 

Друг от акцентите в каталога на А1 Видеотека през март е „То: Част втора“, базиран на романа „То“ на Стивън Кинг. Историята се развива двадесет и седем години след като Клубът на загубеняците побеждава Пениуайз. Когато в Дери започват да изчезват хора, бандата трябва да се събере отново и за пореден път да се изправи пред най-лошите си страхове.

За по-малки и пораснали деца в А1 Видеотека е на разположение и „ Загубеният Йети“, симпатична анимация, разказваща за малката Ий, която открива йети на покрива на сградата, в която живее. Тя и приятелите ѝ го кръщават Еверест и се сприятеляват с бебето с огромни размери. Предстои им вълшебно приключение, за да го върнат отново при семейството му.

Абонатите на интерактивната телевизия на А1 имат възможност да наемат избраните от тях филми направо от екрана на своя телевизор, а за още по-голямо улеснение, платформата им предлага персонализирани препоръки според техния вкус. Допълнително удобство е, че не е необходимо таксата за това да се заплаща веднага, а се добавя автоматично към месечния им абонамент.  

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама