Интригата в „Съни бийч“ се заплита с необратими последици за героите

11:31, 27 фев 20 / Любопитно 25 1207 Topnovini

Вторият епизод на новия български сериал „Съни бийч“ ще се излъчи в петък, отново от 20 часа по bTV. Телевизионната премиера на продукцията на 21 февруари пожъна огромен успех, като събра пред екрана над 1,1 милиона зрители и най-голям зрителски интерес сред всички възрастови групи.

И на 28 февруари bTV ще заложи на успешната петъчна програмна схема, като веднага след „Съни бийч“ ще излъчи криминалната комедия „Ченгето от Белвил“, а от 23 часа - „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

В първи епизод на „Съни бийч“ лятото за четиримата сезони работници в голям хотел на  Слънчев бряг тъкмо започна. Плановете на пиколото и разведен баща Гомес /Бойко Кръстанов/, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестра Дарина /Лидия Инджова/ и сваляча с типичен за спасител хумор Младен /Иво Аръков/ се объркаха напълно. Срещу тях се изправи синът на собственика на хотела Никола /Явор Бахаров/, който в ролята си на новия управител ще започне ударно да разчиства сметките с унизилите го предишната вечер негови служители. Арогантният, но несигурен в себе си наследник, ще приложи подмолни номера на Ивон и ще я принуди да вземе ново решение за живота си.

Хиляди усложнения ще притиснат пиколото Гомес именно в деня, в който трябва да се  посвети на сина си Марти, който има рожден ден. Благодарение на своята находчивост той ще се сдобие с чужда лъскава кола, но това ще го сблъска челно с изкусителен флирт с красива и интересна млада жена /Боряна Братоева/. Закачката помежду им обаче ще има изненадващ
край. А след своята „първа“ нощ Дарина и Младен намират общ език и изглежда, че между тях ще се роди нещо повече от приятелство.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани