Нико Тупарев: Шеф Виктор Ангелов е учител и ментор в Hell’s Kitchen България

14:55, 21 фев 20 / Любопитно 25 3000 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Шеф Виктор Ангелов е най-важната фигура в кулинарното състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. Той е учител и ментор на 18-те кандидати за титлата „Топ готвач“ и през следващите три месеца трябва да развие качествата и уменията, които са им нужни, за да работят в най-добрата професионална кухня, каквато е Hell’s Kitchen". Това  сподели продуцентът на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир Нико Тупарев в студиото на „Здравей България“ по NOVA и добави, че създателите на Hell’s Kitchen определят Виктор Ангелов като един от най-добрите професионалисти - водещи на формата от всички страни, в които шоуто се излъчва. 

Статистиката показва, че не само победителите във формата, но и всички участници в него след края на шоуто се реализират изключително успешно в своята кариера. Участието на Дани Спартак и Веселина Чилева в първите два сезона на Hell’s Kitchen България им позволи да направят хипер скок в кариерите си и в момента Чилева е су шеф в международна хотелска верига, а Дани Спартак сбъдна мечтата си и вече е собственик на ресторант.

Снимка: Hell’s Kitchen България

„Виктор Ангелов приема участието си в Hell’s Kitchen като лична кауза, за да повдигне завесата пред професионалната кухня и да промени отношението на българина към тази професия. Той ръководи с желязна ръка Кухнята на ада и всеки ден в шоуто показва, че да работиш в професионална кухня е като да си в казарма - нужна е педантичност, перфектна организация, изключителна дисциплина, отборен дух и овладяване на личните емоции“, казва още Тупарев и допълва, че само когато този ред и правила са налице могат да се изпълняват вечерните поръчки бързо и в срок, и да се приготвя храна без компромис в качеството за гостите в ресторанта.  

Броени дни остават до старта на третия сезон на Hell’s Kitchen България на 25 февруари, в който 18-те участници ще показват дали ще успеят да отговорят на високите изисквания на шеф Виктор Ангелов и кой от тях ще стигне до финала на шоуто. И мъжете и жените в Кухнята на Ада показват амбиция и силни характери, готови да се бият със зъби и нокти в кулинарната надпревара за голямата награда от 100 хиляди лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.  

На 25 февруари от 21:00 часа, само в ефира на NOVA, емоциите под налягане започват в третия сезон на Hell’s Kitchen България. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама