Ози Озбърн и Пост Малоун отново с обща песен

11:20, 21 фев 20 / Любопитно 25 2546 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рокаджията Ози Озбърн, който наскоро отмени турнето си в Северна Америка, за да се подложи на лечение от болестта на Паркинсон, издаде втора песен в сътрудничество с рапъра Пост Малоун, пише в. "Ню Йорк пост", цитиран от БТА.

Парчето, озаглавено "It's a Raid", е включено в новия самостоятелен албум "Ordinary Man" на Ози Озбърн, който от днес е на музикалния пазар.

"Ordinary Man" е 12-ят солов проект на бившия фронтмен на легендарната британска група "Блек сабат". Предишния си албум "Scream" Озбърн издаде преди 10 години.

71-годишният рокаджия си сътрудничи с Пост Малоун за парчето "Take What You Want", включено в албума "Hollywood's Bleeding" на рапъра. Новата тава на Ози Озбърн, известен с прозвището Принц на мрака, включва още едно необичайно сътрудничество - с поп звездата Елтън Джон.

"Когато записвах едноименното парче "Ordinary Man" от новия ми албум, се присетих за стара песен на Елтън. Споделих с жена ми Шарън, че се чудя дали той не би се съгласил да си сътрудничим. Попитахме го и Елтън прие да свири на пиано и да пее в парчето", споделя Ози Озбърн.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Bryjot 15:05, 31 дек 20

Възстановяване на покритието на ваните в Mytischah

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама