Били Айлиш пусна клипа към песента от новия "Джеймс Бонд"

07:20, 14 фев 20 / Любопитно 25 1322 Topnovini
1

Темата на певицата Били Айлиш за новия филм за Джеймс Бонд е драматична, тревожна балада, която намеква, че сюжетът ще се съсредоточи около предателството на тайния агент. Текстът на рефрена „No Time To Die” е за лъжа и измама, както пее Айлиш: „Никога не си бил на моя страна“.

Песента беше пусната в 00:00 GMT днес, по същото време по което излезе новият трейлър за филма с участието на Даниел Крейг, предаде БГНЕС.

Песента „No Time To Die” започва с призрачен мотив на пиано и уморения глас на звездата, която пее: „Трябваше да знам, че ще живея сама“. Певицата развива темата в припева, където пее: "Паднах заради лъжа ... Ти смърт ли си или рай?".

Айлиш, която навърши 18 години през декември, е най-младата певица, записваща тема за франчайза. Тя написа и продуцира заглавната песен заедно с по-големия си брат Финеас О'Конъл в края на миналата година.

Изказвайки се на наградите „Грами“ през януари, тя каза, че работата по франчайзинга винаги е била една от техните цели. „Подсъзнателно и съзнателно се опитваме да пишем тема на Бонд през целия си живот“, каза тя.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.