Селена Гомез, каквато не сте я виждали

12:27, 08 фев 20 / Любопитно 25 2449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След като се завърна на музикалната сцена и промотира новото си начинание - марка гримове, Селена Гомес има още с какво да ни изненада. Певицата даде интервю за списание Dаzed, придружено с доста провокативна фотосесия.

Свикнали сме с образа й на скромно и срамежливо момиче, което залага повече на гласовите си заложби, а не на физическите си дадености. Но явно при Селена е дошло време за промяна и тя е на много фронтове.

Обръщайки поглед към миналото, Селена не крие, че има доста неща, които са й се случили, а би искала да не бяха.

Но пък, от друга гледна точка, след като ги е преживяла, тя може да говори открито за тях и да е от помощ на други, които преминават през същото.

Затова Гомес не съжалява искрено за нищо, през което е преминала, а го приема с благодарност и като начин да се превърне във вдъхновение за останалите.

"Благодарна съм за тези периоди от живота си. Не казвам, че от тук нататък ще е лесно, но сега имам много повече сила и кураж да се боря за това, което заслужавам", казва певицата пред изданието.

Все пак, Гомес не крие страховете, които са съпътствали завръщането й в музикалния свят. Тя откровено се е притеснявала, че вече никой не се интересува от нея и песните й и с кариерата й е свършено.

 

Имала е и големи съмнения дали новият й албум е толкова добър, колкото трябва. За щастие, тези страхове се оказаха неоснователни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама