Младен Маринов: Непрекъснато получаваме сигнали за Васил Божков

12:02, 07 фев 20 25 2280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

МВР и прокуратурата непрекъснато получават обаждания на горещия телефон, разкрит за сигнали срещу организираната престъпна група, ръководена от обвиняемия бизнесмен Васил Божков. Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

„Непрекъснато звънят хора. Колегите анализират и проверяват сигналите“, коментира той пред събралите се журналисти, дошли да отразят церемонията „Пожарникар на годината“ в НДК.

Окончателно: Забраниха частните лотарии

Всеки, който притежава информация, съотносима към разкриването на престъпната дейност, може да подаде сигнал на телефони 02 982 8998 и 02 9828590.
Анонимността на всички е гарантирана, увери министър Маринов.

Арестът на Божков в Обединените арабски емирства бе официално потвърден преди няколко дни, а страната ни в момента подготвя документите за неговата екстрадиция, предава Dariknews.

Разследват Васил Божков за убийства и изнасилвания

Във връзка с вчерашната мащабна акция в ГКПП „Калотина“, по време на която бяха задържани митничари и гранични полицаи, вътрешният министър подчерта, че по-късно през деня прокуратурата ще даде подробна пресконференция, на която ще огласи всички обстоятелства около случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама