И ангелите на Victoria’s Secret са били жертва на сексуален тормоз

18:50, 08 фев 20 / Любопитно 25 2202 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не е тайна, че последните години не са никак добри за Victoria's Secret. Не са една и две нападките срещу компанията, че налага определен стереотип на женски тела, чрез моделите, които подбират.

 

През 2019 г. пък за първи път от доста време отмениха ежегодното си дефиле. Тези дни стана още по-напечено, защото от разследване на The New York Times стана ясно, че редица модели и мениджъри във Victoria's Secret са били подлагани на тормоз.

Изданието е разговаряло с 30 бивши и настоящи служители на компанията, които твърдят, че бившият директор на Victoria's Secret Ед Разек е налагал сексуален тормоз над модели и служители.

Дори се изтъква случка от 2018 г., когато Бела Хадид е пробвала бельо като част от подготовката за традиционното дефиле, а Разек е седял на диван и е наблюдавал процеса.

 

Освен това е отправял неприлични коментари по адрес на Хадид и гърдите ѝ. 71-годишният Разек също така е хващал за чатала други модели, както и се е опитвал да ги целува.

 

От месец август 2019 г. Ед Разек не е част от Victoria's Secret, но все пак този скандал няма как да не се отрази на компанията.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама