Гадателката на американските президенти е предрекла край на света през тази година

22:00, 05 фев 20 / Любопитно 25 3898 Шрифт:
Topnovini

Гадателката, която предрече убийството на президента Кенеди, твърди, че краят на света ще настъпи до края на тази година, предава БТА като цитира в. "Мирър".

В книгата си "The Call to Glory" Джийн Диксън пише през 1971 г: "Годините 2020-2037 приблизително ще посрещнат истинското второ задвръщане на Христа. Битката за Армагедон ще бъде през 2020 г.”.

Джийн Диксън е била един от най-известните екстрасенси на САЩ. За нея се говори, че е била съветничка на трима американски президенти. Тя е авторка на седем бестселъра, включително и автобиография, изпълнена с нейни предсказания.

Седем години преди разстрела на Джон Кенеди в Далас, Джийн пророкува в списание "Парейд" от 13 май 1956 година, че той ще бъде убит. Тя пише: "Президентските избори през 1960 година ще бъдат спечелени от демократ, който ще бъде убит преди изтичането на мандата му".

Диксън е била повикана от президента Рузвелт в Белия дом. В Овалния кабинет му предрекла, че Втората световна война ще приключи преди средата на 1945 г. Рузвелт умира през април същата година и не успява да се убеди в правотата на предсказанията й.

След това от нейните съвети се ползват президентите Никсън и Рейгън. Тя предсказва терористичната атака в Мюнхен срещу израелските спортисти през 1972 година и разлива на танкера "Ексон Валдес" през 1989 г.

Прогнозата й за край на света през 2020-а обаче не е първата подобна. Преди нея тя е твърдяла, че светът ще бъде унищожен през 1962 г.

И други пророчески видения на Диксън не са се сбъднали - като това, че Третата световна война ще избухне през 1958 г., че ще бъде открито лекарство срещу рака през 1967 година, и че ще настъпи втори Холокост през 1980 година. Не се сбъдна и пророчеството й, че руснаците първи ще изпратят човек на Луната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама