Ядосани фенове съдят Мадона за големи закъснения на концертите

07:33, 04 фев 20 / Любопитно 25 2137 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама недоволни фенове на Мадона заведоха дело срещу звездата, в което си искат парите за билетите за нейни концерти обратно, пише Ню Йорк пост, цитиран от БГНЕС. Мадона закъсняла с няколко часа за свои концерти и феновете твърдят, че това е провалило вечерта им.

Антонио Велота и Андрю Панос платили по 300 долара всеки, за да присъстват на концерти на Мадона съответно на 21 септември и 1 октомври. И двата концерта били предвидени за 20.30 часа, но звездата се появила в 23.30 на единия и в 22.40 на другия. Концертите свършили след 1.00 часа след полунощ.

Мадона подновява световното си турне

Двамата завели дело срещу певицата и компанията, която организира концертите, като ги обвиняват в фалшиви реклами и нарушаване на договор. "Тя тотално прецака феновете", казва Велота, който не успял да се прибере у дома преди 3.00 часа след полунощ.

Андрю Панос влязъл и в допълнителни разходи заради голямото закъснение на Мадона. Наложило се да плати по-голяма сума на детегледачката, на която със съпругата му оставили детето си.

Двете нови оплаквания идват, след като мъж от Флорида заведе дело срещу Мадона за същото провинение - голямо закъснение за концерт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама