Пореден трус: Лора Крумова напусна Нова телевизия

15:02, 31 яну 20 25 2807 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лора Крумова вече не е част от екипа на Нова телевизия. "Вярно е. Това е мое лично решение, т.е. инициативата за това беше моя", потвърди самата тя пред "Свободна Европа".

На въпрос какво е наложило напускането й, Крумова отговори лаконично: "На фона на процесите там смятам, че това е правилното решение за мен". Тя уточни, че "решението не е взето днес".

Каква е причината Нова телевизия да се раздели с още един от дългогодишните си кадри?

От "Свободна Европа" са потърсили пиарът на телевизията, но той не е отговорил на телефонните позвънявания. Изпратили са и официални писмени въпроси, но все още на тях няма отговори.

Лора Крумова е едно от емблематичните лица на Нова телевизия. Тя излезе в майчинство през месец май 2018 г. Последно водеше уикенд предаването "Събуди се". Преди това тя и колежката й Галя Щърбева бяха лица на продукцията "Комбина". Години назад Крумова беше водеща на сутрешния блок на медията, като си партнираше последователно с Георги Коритаров и Милен Цветков. Кариерата й е минала и през другата частна национална телевизия, bTV, където водеше съботно-неделните сутрешни блокове "Тази събота" и "Тази неделя".

Припомняме, че преди ден беше уволнен Валдес Радев, който е известен със своите кибер карикатури и шаржове на властимащите България.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама