Битката за Мадрид между Реал и Атлетико и класическото дерби Аякс – ПСВ в ефира на MAX Sport

12:09, 31 яну 20 25 1866 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Уикендът по спортните канали на А1 обещава много емоции и зрелища за футболните фенове с няколко класически дербита от Испания, Италия и Холандия, съобщиха от компанията.

С най-голям интерес се очаква сблъсъкът между мадридските съперници Реал и Атлетико, част от програмата на XXII кръг на Ла Лига. Мачът на „Сантяго Бернабеу“ е с начален час 17.00 в събота и ще се излъчва пряко по MAX Sport 4. Домакините влизат в дербито с приповдигнато настроение, след като отвориха аванс от 3 точки пред Барселона в челото на класирането. „Дюшекчиите“ пък не правят най-силния си сезон досега и са едва на пета позиция на цели 10 точки от „белите“. Реал и Атлетико вече се срещнаха на два пъти през сезона, като и двата двубоя – за първенството и финала за Суперкупата, завършиха 0:0 в редовното време.

А1 демонстрира иновативния Huawei Mate 30 Prо в своя магазин в Mall of Sofia

В късния неделен следобед е време за голямото дерби на холандския футбол между Аякс и ПСВ. Домакините от Амстердам имат аванс от 3 точки на върха на класирането в Ередивизи пред АЗ Алкмаар, докато гостите от Айндховен са едва на пета позиция с 11 точки изоставане от Аякс. Въпреки различните позиции, дербито между двата гранда винаги е непредсказуемо и много резултатно. Двубоят ще се излъчи в неделя от 17:45 часа пряко по MAX Sport 1.

А1 ще предлага революционния Motorola razr - първият смартфон със сгъваем дисплей и eSIM на пазара

Фаворитите за титлата Ювентус, Интер и Лацио загубиха точки в последните си двубои и заплетоха още повече възела в челото на Серия А. Трите отбора са събрани в рамките на едва 5 точки, като римският клуб дори има и мач по-малко от съперниците си. В неделя и трите тима ще изиграят своите срещи от XXII кръг, като те ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

Програмата на 2 февруари се открива в 13.30 часа с домакинството на Ювентус срещу Фиорентина. От 16.00 часа Лацио има наглед лесната задача да добави нови три точки в актива си от мача на „Олимпико“ срещу СПАЛ, докато в късния двубой Интер гостува на коравия тим на Удинезе на „Стадио Фриули“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама