Какво разкрива датата на сватбата за брака

21:00, 30 яну 20 / Любопитно 25 2888 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Някои хора вярват, че щастливите браковете се коват в небесна работилница, прилежно наредени от повелята на звездите, пише „24 часа“. От незапомнени времена астрологията винаги е играла голяма и загадъчна роля в определянето на дълголетието на един брак. Вашата сватбена зодия, или датата на подписването и зодиакалният знак, свързан с него, може да даде представа за това как вашият брак ще се справи в бъдеще. Разбира се, здравето и щастието на семейния живот зависят от вас и вашия съпруг, но понякога астрологията играе важна роля за това.

Брак в Овен – 21 март – 19 април

Ще имате приключенски брак

Овенът е известен с това, че е изключително независим, смел и приключенски знак. Така че няма да е чудно, ако вашият брак отразява същите ценности. Ако се ожените през този период, вашият брак ще бъде спонтанен и много забавен. Ще изобилства от импулсивни планове за пътуване, непланирани романтични срещи за вечеря и спонтанни романтични жестове. Въпреки това опитайте се да не се състезавате с партньора си, както обичат да правят Овните.

Брак в Телец – 20 април – 20 май

Ще имате здраво стъпил на земята брак

Ако решите да се ожените през сезона на Телеца, вие и съпругът ви ще имате здраво стъпил на земята брак. Въпреки че и двамата харесвате по-фините неща в живота и обичате лукса, никога няма да оставите това да доминира в отношенията ви. Добре е от време на време да добавяте по малко пипер в рутината си, в противен случай бракът ви може да се окаже монотонен и скучен.

Брак в Близнаци – 21 май – 20 юни

Ще имате вълнуващ и комуникативен брак

Да се омъжите през това време, означава, че и двамата ще имате брак, основан на прозрачност и комуникация. Без значение каква е ситуацията, винаги ще избирате да говорите за нея открито и да я разрешавате заедно. Освен това вие и съпругът ви ще се стремите към разнообразие в живота си - бънджи скокове през лятото, каране на ски през зимата, готварски курс през есента и прочие. Не се преуморявате, товарейки се с хиляди задачи – направете времето си, прекарано с половинката, в приоритет.

Брак в Рак – 21 юни – 22 юли

Ще имате романтичен брак

Раците са много романтични и емоционални по природа, така че няма да е изненада, че вашият брак ще бъде невероятно романтичен. Ще се обръщате със сладки умалителни имена един за друг, ще инициирате лирични вечери на свещи често и ще глезите партньора си с много подаръци. Не забравяйте обаче, че съществува живот и извън брака. Срещайте се с приятели и близки.

Брак в Лъв – 23 юли – 22 август

Ще имате страстен брак

Ако решите да се ожените по време на сезона на Лъва, тогава бъдете спокойни - бракът ви ще бъде много страстен и драматичен. И вие, половинката ви ще бъдете много уверени и никога няма да отстъпите от споделянето на мнението си. Опитайте се обаче да не допускате вашите мисли и действия да ви отведат в негативна посока. Уверете се, че никой не се опитва да доминира над другия и всичко ще бъде наред.

Брак в Дева – 23 август – 22 септември

Ще имате зрял брак

Вашият брак ще се основава на това да бъдете изискани, здрави и организирани. И вие, и партньорът ви сте изключително конкретни за всичко и сте много ясно какво искате. Вие сте най-голямата опора и фен един за друг. Единственото нещо, което в крайна сметка може да създаде проблеми, е, ако прекалено си вглеждате в детайлите.

Брак във Везни – 23 септември – 22 октомври

Ще имате балансиран брак

Браковете, сключени в периода на Везните, са известни с това, че са много балансирани и между двамата партньори винаги има здравословно даване и вземане. Това помага да се гарантира, че и двамата съпрузи се чувстват ценени и уважавани. Вашият брак винаги е първият ви приоритет. От друга страна, внимавайте да не загубите своята индивидуалност. Не потулвайте самоличността си заради брака си, защото сте повече от това.

Брак в Скорпион: 23 октомври - 21 ноември

Ще имате интензивен брак

Скорпионите са известни със своята крайност и силна сексуалност, така че не е чудно, че вашият брак също ще притежава тези характеристики. Ще има много интимност и страст и запазването на пикантност в секса никога няма да бъде проблем. Обратната страна на монетата е, че Скорпионите са много ревниви по природа и това може да създаде проблеми. В случай, че възникнат проблеми, уверете се, че и двамата говорите за това открито. Да оставите глупава борба за власт да попречи на брака ви, не е нито зряло, нито мъдро, нито влюбено.

Брак в Стрелец – 22 ноември – 21 декември

Ще имате много забавен брак

Вашият брак ще се състои от много пътувания, тъй като двойка, която е станала семейство под знак на Стрелеца, е много дружелюбна и отворена по природа. Винаги се стремите да научите нещо ново и се опитвате да правите нещо ново. Няма да ви е от вреда, ако успеете понякога да не сте толкова разхитителни на финансови средства. Помнете, че да живееш живота си на ръба, понякога може да те постави в тревожни ситуации.

Брак в Козирог – 22 декември – 19 януари

Ще имате традиционен брак

Козирогът е известен с това, че е традиционалист, така че, ако сте решили да сключите брак под неговия знак, най-добре да го направите покрай Коледа или Нова година. Тъй като и вие, и съпругът ви вярвате в почитането на родовото наследство и спазването на традициите, целият ви брачен живот ще бъде подвластен на това. Имайте предвид, че понякога не е лошо да се отпускате и да се наслаждавате на настоящето, вместо постоянно да планирате бъдещето.

Брак във Водолей – 20 януари – 18 февруари

Ще имате причудлив брак

Най-хубавото при сключването на брак през сезона на Водолея е, че вашият брак ще бъде много нетрадиционен, особен и модерен. Въпреки не сте просто лудо влюбени, вие сте най-добрите си приятели. Обичате да излизате и да купонясвате сред хората, смесвате се чудесно с останалите в тълпата. Не забравяйте да се наслаждавате един на друг, за да поддържате романтиката по-дълго време във връзката си.

Брак в Риби – 19 февруари – 20 март

Ще имате мечтателен брак

Браковете, сключени във времето на зодия Риби, са много романтични, мечтателни и креативни. Ще прекарате брачния си живот в напълно романтично блаженство, а съпругът ви винаги ще се опитва да открие нови начини да ви накара да се почувствате обичани. Големите романтични жестове като подновяване на обетите и посещение на сантиментални дестинации, за да отпразнувате годишнината си, са само част от нещата, които ще ви се случват в този брак. Въпреки това не забравяйте понякога да сте прагматични, за да не профуквате спестяванията си само за скъпи неща и преживявания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама