Мадона отмени осми концерт от турнето си

19:40, 21 яну 20 / Любопитно 25 1648 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мадона отмени поредния си концерт, който трябваше да се проведе миналата неделя в Лисабон като част от турнето Madame X, съобщава БГНЕС. 

Отмяната на концерта стана известна само 45 минути преди началото му. „Съжаляваме да ви информираме, че Мадона няма да може да излезе на сцената тази вечер“, се казва в съобщението.

Мадона с пореден отменен концерт заради силни болки

Съобщенията пристигнаха в 19:45 местно време, а концертът трябваше да започне в 20:30 часа. "Жалко е, че тази вечер съм принудена да отменя концерта, но трябва да се вслушвам в тялото си и да се отпусна", обяви 61-годишната певица в Instagram.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на

Това е осмият концерт като част от турнето, който се отменя поради лошото здравословно състояние на Мадона. Сегашното турне се провежда в подкрепа на четиринадесетия студиен албум на певицата, Madame X.

Съдят Мадона за закъснения на концерти

По-рано по време на концерт в Сан Франциско Мадона разказа на феновете за нараняване на коляното и скъсана връзка. Видеоклип от репетицията на Мадона в Лисабон, публикуван миналата седмица, показва, че певицата има превръзки на коляното си, която поддържат колянната става.

Преди това Мадона публикува снимка в социалните мрежи как тя след концерт се потапя във вана с ледена вода. По нейните думи студената вана й помага да се справи с „непоносимите болки“, причинени от различни наранявания.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама