Крис Хемсуърт и Кайли Миноуг с дарения за пожарите в Австралия

15:20, 07 яну 20 / Любопитно 25 2097 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Австралийският актьор Крис Хемсуърт, прочул се с ролята на бог Тор в киновселената на "Марвел", е дарил 1 милион долара в подкрепа на борбата с горските пожари, които опустошават родината му, съобщи Контактмюзик.

Оповестявайки щедрото дарение от името на семейството си в Инстаграм, 36-годишният Хемсуърт е призовал и почитателите си да направят всичко възможно, за да подпомогнат спасителните екипи и пожарните служби, които се борят с огнената стихия, предава БТА.

Крис Хемсуърт последва примера на австралийската звезда Никол Кидман и съпруга й Кийт Ърбан, и на американската певица Пинк, които дариха по 500 000 долара в подкрепа на усилията на местните пожарникари.

Междувременно в. "Дейли стар" съобщи, че дарение в размер на 500 000 долара за подпомагане на огнеборците от името на семейството си е направила и австралийската поп звезда Кайли Миноуг. Освен своя снимка на фона на красив пейзаж от Австралия, 51-годишната изпълнителка е публикувала в Инстаграм и дарителски линкове за феновете си, желаещи да се включат със средства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама