Брад Пит се пошегува с Леонардо ди Каприо

16:40, 07 яну 20 / Любопитно 25 2153 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наградите Златен глобус 2020 бяха раздадени и тези, които успяха да си тръгнат от церемонията със статуетка, сигурно все още празнуват.

 

Брад Пит беше един от големите победители. Актьорът спечели награда за ролята си на Клиф Бут в "Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино.

Това се оказа едва втория Златен глобус за Пит след този през 1996 г. за "12 мaймуни". Той не пропусна да благодари на Тарантино и Леонардо ди Каприо, признавайки, че без тях нямаше да е на сцената и да спечели тази награда.

Тогава реши и да пусне една лека шега по адрес на Ди Каприо. Брад Пит каза, че би поделил сала с него, визирайки прословутата сцена от "Титаник", в която героят на Леонардо ди Каприо умря, защото остана във водата, за да спаси любимата си.

Това искрено разсмя актьора, които слуша подобни шеги през последните 20 години, защото дали на въпросната отломка е имало място и за двамата мъчи всички ни.

Брад Пит беше в добро настроение, защото това не беше единствената му шега. Той каза, че е мислел да вземе майка си на церемонията, но е решил да не го прави, защото всяка жена, до която седне, бива спрягана за негова половинка.

Тази шега разсмя и бившата му съпруга Дженифър Анистън, която също беше номинирана за ролята си в The Morning Show, но не успя да спечели.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама