Шест холивудски знаменитости, които обичат папараците

21:40, 26 дек 19 / Любопитно 25 3439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Актьорът Киану Рийвс се появи изненадващо на премиерата на Microsoft Xbox 2019. Той представи новата игра франчайз Cyberpunk 2077 по време на Microsoft Xbox 2019 Briefing в Microsoft Theatre в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.
Актьорът Киану Рийвс се появи изненадващо на премиерата на Microsoft Xbox 2019. Той представи новата игра франчайз Cyberpunk 2077 по време на Microsoft Xbox 2019 Briefing в Microsoft Theatre в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.

Ето някои холивудски знаменитости, които не се крият от папараците и винаги се вълнуват от любопитните репортери, усмихнати пред камерите. 

Кърт Ръсел и Голди Хаун

Една от най-дълголетните и образцови холивудски двойки, Кърт и Голди са много толерантни към папараците, съобщава БГНЕС. Може би това е типично за актьорите от „старата школа“ или просто двамата са щастливи и природно интелигентни.

Джерард Бътлър

Актьорът не се появява често около журналисти, защото се опитва да живее обикновен живот. Когато е в добро настроение и вездесъщите папараци са наблизо, знаят, че определено ще получат няколко забавни снимки с Бътлър.

Киану Рийвс

Киану отдавна се е превърнал не само в една от основните звезди на Холивуд, но е герой на популярните в интернет снимки на фенове. Заради това му качество всички са луди по Киану. Той не е конфликтен, не бърза да гони снимащите го и лесно може да помаха с ръка за поздрав.

Райън Гослинг

Актьорът е не само любимец на жените, но и обект на обожание от папараците. Той не губи самоконтрол, дори когато неспокойните фоторепортери го снимат на закуска или докато се разхожда със семейството си.

Бенедикт Къмбърбач

Този актьор просто има железни нерви. Той е спокоен, дори когато се опитват да го снимат в най-неподходящия момент. Бенедикт се опитва да изглади всяка неудобна ситуация с шега, вместо да разпали конфликт, защото шеговито смята, че снимките с него са много хубави.

Мила Йовович

Холивудска звезда с украински корени е много приветлива. Дори след като стана супер популярна, тя не се отказва да я снимат папараци. Явно по природа Мила е много отворен и приятелски настроен човек, тъй като малцина могат като нея да издържат на вниманието на журналистите.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама