Брад Пит стана на 56

14:20, 18 дек 19 / Любопитно 25 2646 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската звезда Брад Пит празнува 56-ия си рожден ден днес, 18 декември.

Уилям Брадли Пит е цялото име на харизматичния красавец. Роден е в Шоуни, Оклахома. Питбулът - такъв бил прякорът му в училище.

Заедно със семейството си Брад се мести в Спрингфийлд, Мисури, където учи в „Кискапу Хайскол“. Детството му преминало спокойно: щастливо семейство, малко приятели, но много излети, но имало нещо което го правело интересен – обожавал филмите. Брад бил абсолютно обладан от киното и винаги намирал време да гледа някой филм, било той анимационен или сапунен сериал.

Брад Пит интервюира 81-годишния Хопкинс

Учи счетоводство в университета в Мисури и напуска колежа два месеца преди да завърши, и образованието му остава незавършено. Той заминава с кола, която се казва „Run around Sue“, като заминава за Калифорния. За него започва нов живот. Той е млад, амбициозен и има 5 долара в джоба си.

С малкото спестени пари ходел на уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е каубой във филма „Телма и Луиз“ през 1990 година, където младата звезда се появява на екрана само за 1 минута.

Не след дълго идва успеха с участието му в „A River Runs Through It“ и „Интервю с вампир“ заедно с Том Круз, Крисчън Слейтър и Антонио Бандерас, което го изстрелва в списъците на най-търсените и скъпи актьори.

Така започва неговият път към славата. 

Той е бил женен за две от иконите на днешното кино - Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. За съжаление и двата брака се разпадат. Този с актрисата от "Приятели" приключи заради запознанството му и влюбването му в Анджелина.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама