Сервитьорка стана интернет-звезда с видео на несръчността си

21:00, 18 дек 19 / Любопитно 25 2791 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Олицетворение на несръчността” – така се е самоопределила бивша сервитьорка, пуснала в Twitter комично видео на многократните си препъвания, падания и чупене на посуда.

След клипа тя заявява в коментар: „Това е една от причините, поради която не трябваше да ме назначават на тази работа преди две години”, съобщава БГНЕС.

Кейти Куин била сервитьорка в китайски ресторант в Нюкасъл ъпон Тайн в Североизточна Англия и сподели видеоклип, заснет от камерите за наблюдение в ресторанта, на който се вижда как многократно се подхлъзва, спъва, изпуска чинии и пада на пода няколко пъти по време на работната си смяна.

От началото на седмицата видеото е гледано над 2,5 милиона пъти, като същевременно е натрупало над 126 000 харесвания и 27 000 ретуита.

Потребителите реагираха по различен начин на забавното видео. Някои изразиха съжаление към нея и дадоха съвети, а други се пошегуваха с кадрите.

„Когато за пръв път започнах да гледам това видео, реших, че това е микс от кадри с различни хора, които падат. По-късно осъзнах, че това е едно и също момиче, което се препъва и пада многократно”, гласи един от коментарите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама