Първото за сезона Ел Класико пряко по MAX Sport 4 в сряда вечер

13:18, 17 дек 19 25 1947 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първото за сезона Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид ще се изиграе тази сряда от 21:00 часа на „Камп Ноу“ и ще се предава пряко по MAX Sport 4. Един от най-очакваните двубои в света на футбола трябваше да се изиграе по програма на 26 октомври, но заради събитията в Каталуня беше отложен с почти два месеца.

Двата тима влизат в Ел Класико с равен брой точки – по 35, и на върха на класирането в Ла Лига, въпреки че в последните си мачове през уикенда не достигнаха до успеха. Барселона завърши 2:2 в Сан Себастиан срещу Реал Сосиедад, докато Реал Мадрид спечели точката с късен изравнителен гол при гостуването си на „Местая“ срещу Валенсия.

А1 учи възрастни хора да използват компютри и мобилни устройства

Барселона е фаворитът на букмейкърите в мача, което се дължи както на по-добрата форма на каталунците, така и на факта, че в последните пет издания на Ел Класико Лео Меси и компания имат 4 победи и едно равенство при голова разлика 14:5. 

Големия двубой на „Камп Ноу“ ще пропуснe новото попълнение на Реал Мадрид – Еден Азар, който е с контузия в глезена от началото на декември. Зинедин Зидан няма да може да разчита и на трайно контузените Марко Асенсио, Лукас Васкес и Марсело. Двубоя за Барселона пък ще пропуснат Осман Дембеле и Артур Мело.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама