Показаха „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” в Холивуд

09:27, 17 дек 19 / Любопитно 25 2119 Шрифт:
Антония Иванова Автор: Антония Иванова

Дългоочакваният девети епизод от сагата „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", беше показан пред знаменитости в Холивуд. 

За предпремиерата „Уолт Дисни” затвори цяла пресечка в Холивуд. Дроиди, щурмуваци и роботи преминаха през червения килим редом до актьорите от лентата като Марк Хамил и Дейзи Ридли. Над главите на всички висяха реплики на корабите от филма.

Харисън Форд, чийто герой Хан Соло умира в епизода "Силата се пробужда", също присъстваше на премиерата. Адам Драйвър, който играе Кайло Рен, също беше в списъка на гостите. Сред тях бяха и режисьорите Стивън Спилбърг и Спайк Лий, както и актрисата Франсис МакДормънд.

Филмът ще стане достъпен за широката публика в четвъртък. Обсебени фенове със спални чували и преносими филмови проектори къмпингуват пред прочутия Китайски театър в Холивуд повече от седмица преди премиерата на блокбъстъра.

Фенове от всички възрасти от целия свят пристигат тук, за да видят филма първо на емблематичното място, където се е състояла премиерата на оригиналния епизод на „Междузвездни войни“ през 1977 година.

Реклама