TIME обяви номинациите си за личност на 2019-а

20:30, 09 дек 19 / Любопитно 25 2634 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Редакторите на списание "TIME" обявиха десетте кандидати, които ще се конкурират за заветното звание "Личност на 2019 година". Първата страница на известното седмично новинарско списание е запазена за лицето, който е оказало най-голямо влияние върху света през последната година.

Сред кандидатите, които са включени в този кратък списък, фигурира и президента на Съединените щати Доналд Тръмп. През 2016 година именно той стана личност на годината на списание TIME, след като стана 45-ият президент на САЩ, предаде БНР.

Другите кандидати са председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси, съоснователят на Facebook и изпълнителен директор Марк Зукърбърг, капитанът на американски женски националния отбор по футбол Меган Рапино, китайският президент Си Цзинпин, министър-председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн, шведската тинейджърка-активистка Грета Тунберг, протестиращите в Хонконг и личния адвокат на президента Тръмп - Руди Джулиани.

Т.нар. "разобличител", който съобщи за комуникациите на Тръмп с украинския президент Володимир Зеленски, също е включен в списъка с номинации на TIME за личност на 2019 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама