Хю Грант се завърна на големия екран

15:20, 06 дек 19 / Любопитно 25 2401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Хю Грант се завръща на големия екран. Той присъства на премиерата на филма с негово участие "The Gentleman", придружен от съпругата си Анна Еберщайн, предаде БГНЕС.

Двамата съпрузи не се разделиха нито за миг, след като пристигнаха на събитието. Актьорът от "Четири сватби и едно погребение" беше щастлив и усмихнат. Той беше облечен в обикновен черен костюм, контрастиращ със синята му риза. 39-годишната брюнетка от своя страна беше избрала черна рокля, изрязана на места. Тоалетът и беше завършен с черни боти и малка чанта-плик.

Изминаха две години от отсъствието на актьора на големия екран. Последният път, когато Хю Грант мина по червения килим, за да представи филм, в който играе, беше през 2017 г. Оттогава 59-годишният актьор е отдаден изцяло на ролята си в сериала "A Very English Scandal", чийто първи сезон беше излъчен по BBC през 2018 г.

На представянето на филма се появиха и други двойки - Джейсън Стейтъм и годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли, певецът Стинг, прегърнал съпругата си Джуди Стайлър.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама