Кои са звездните раздели на 2019-а година?

11:00, 27 дек 19 / Любопитно 25 2640 Шрифт:
Християна Димитрова Автор: Християна Димитрова

2019-а година е вече към своя край. Ето кои звезди се разделиха и сложиха край на любовната си история през тази година:

Никол Шерцингер и Григор Димитров

Световноизвестната певица Никол Шерцингер вече не е жената до българския тенисист Григор Димитров. 41-годишната изпълнителка направи признанието съвсем непринудено по време на кастингите за шоуто „Австралия търси талант”. Двамата се разделиха в преди лятото на тази година, а бяха двойка от 2015 г.

 

Адел и Саймън Конеки

Певицата Адел сложи край на брака си със инвестиционния банкер Саймън Конеки. Адвокат заяви, че двойката „се ангажира да отгледа сина си заедно с любов“.  Двамата се ожениха на тайна церемония през 2016 г., имат син на 7 години.

 

Брадли Купър и Ирина Шейк

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Раздялата на холивудската звезда Брадли Купър и модела Ирина Шейк вече е факт, а името на Лейди Гага продължава да се свързва с нея. Според близки на Шейк манекенката трудно е приемала подмятанията за необичайната близост между съпруга й и певицата. Певицата и актриса Лейди Гага от своя страна каза, че слуховете за романтична връзка между нея и актьора Брадли Купър са "глупави". Купър и Шейк имат 2-годишна дъщеричка.

Лейди Гага и Крисчън Карино

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Американската певица Лейди Гага и Крисчън Карино вече не са заедно също. Двамата са прекратили връзката си, без да дават подробности за това. Вероятно нещо куца в отношенията им, любовна драма - няма. Новината за раздялата дойде дни преди церемонията по връчването на наградите "Оскар". Лейди Гага беше номинирана за носителка на отличието за най-добра женска роля за изпълнението си в романтичния мюзикъл "Роди се звезда".

 

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Новината за раздялата на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт изненада всички, защото дойде няма и година след сватбата им. След 7-месечен брак Хемсуърт подаде документи за развос със Сайръс. Като причина той посочва "непреодолими различия". Двамата имат бурна 10-годишна връзка, с многократни раздели и събирания. "Когато си простихме с Лиъм, бях му вярна и честна с него. Мога да приема много неща, но не и това, че бракът ни е пропаднал заради моя изневяра", твърди певицата. 

Ерос Рамацоти и Марика Пелегринери

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Певецът Ерос Рамацоти и бившия модел Марика Пелегринери сложиха край на петгодишния си брак. Двамата разпространиха официална позиция и помолиха за спокойствие и право на личен живот. „Това бяха 10 прекрасни години. Заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин“, заявиха двамата. „Ще продължим да се виждаме често“, допълниха те. Двамата ще продължат заедно да отглеждат двете си деца - Рафаела Мари и Габрио Тулио. Ерос и Марика се срещат през 2009 г. 55-годишният певец и 31-годишната Марика се ожениха пет години по-късно - през 2014 г.

Лари Кинг и Шон Саутуик Кинг

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лари Кинг е рекордьор по раздели. 85-годишната телевизионна легенда се разведе със седмата си съпруга след почти 22 години брак. Според документите, получени от адвокатите, Лари - който има двама сина от брака си с Шон, е посочил „непреодолими различия”. Лари Кинг се жени за Шон през 1997 г. след браковете му с Фреда Милър, Анет Кайе, Алейн Акинс, Мики Сатфин, Шарън Лепоре и Джули Александър.

И на последно, но не на последно място... Джейсон Момоа и седемгодишната му брада

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Любимецът на всички жени, провъзгласеният за най-красив мъж на годината Джейсън Момоа, се раздели с брадата си. Актьорът реши да сподели този момент с феновете си, като излъчи на живо самия процес на бръснене в социалните мрежи. „Сбогом Дрого, сбогом Артър Къри, довиждане Деклан“, прощава се Джейсън, докато бръсне брадата си. Момоа обаче не посети пустинята и не се обръсна без причина. Всъщност той направи това, за да „събуди съвестта на хората да се грижат повече за здравето на нашата планет“.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама