Какво открадна Камила Кабейо от Уилям и Кейт и как й се присмяха?

10:50, 01 дек 19 / Любопитно 25 1348 Topnovini
1

Членовете на британския кралски двор са в приятелски отношения с много представители на шоубизнеса. Те често се срещат по специални поводи, различни събития и награждавания. По подобен начин и Камила Кабейо се озова в двореца Кенсингтън.

Миналия месец тя бе специален гост на раздаването на наградите Teen Hero и имаше възможността да се срещне лично с принц Уилям и Kейт Мидълтън. Певицата бе в компанията на майка си и на радиоводещия Грег Джеймс, пред когото направи и интересно признание.

В интервюто Кабейо сподели, че малко преди да се срещнат с Уилям и Кейт, Грег се е пошегувал с нея, като я е предизвикал да си открадне нещо от двореца. Първо пред очите им попаднал един молив, който Кабейо бързо си прибрала.

А след това Джеймс я натопил пред хора от персонала на Кенсингтън, но без да се стига до някакви последствия за певицата, вероятно заради незначителния размер на кражбата, пише The Sun.

Доста притеснена, Кабейо не знаела как да реагира и сложила молива в чантата на майка си, която я предупредила, че е по-добре да го върнат на мястото му, но тя отказала и той още си е в нея.

 

В края на признанието Камила се извини на Уилям и Кейт за постъпката си. Под публикацията с интервюто в Twitter се появи интересен коментар от профила на двореца Кенсингтън - емотиконка с две очи, които или са изненадани, или пък са шеговито предупреждение, че следят действията на певицата.

В социалните мрежи пък се тиражират шеги от рода на тази, че Кабейо ще бъде тикната зад решетките заради извършената кражба.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли да бъде променян романът "Под игото" на Иван Вазов?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 157 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.