Бебетата, които проплакаха по света през 2019-а

09:00, 26 дек 19 / Любопитно 25 2968 Шрифт:
Виолета Иванова Автор: Виолета Иванова

Немалко световни знаменитости станаха родители през тази година. Сред тях са:


Принц Хари и Меган Маркъл

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл роди на 6-ти май. Те избраха името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор за първородния си син. Момченцето е седмият наследник на трона.

Райън Рейнолдс и Блек Лайвли

Известните актьори Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се сдобиха с трети наследник - момиче. Райън и Лайвли вече имат две дъщери – 4-годишната Джеймс и 3-годишната Инес. Блейк и Райън са женени от 2012 г.

Ким Кардашиян и Кание Уест

Риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й, певецът Кание Уест станаха родители на четвърто дете. Бебето е момче и се е родило от сурогатна майка. Двойката има две биологични деца - Норт и Сейнт, и едно дете от сурогатна майка - Чикаго. Ким Кардашиян каза, че е решила да прибегне до помощта на сурогатна майка, след като лекарите я предупредили след раждането на Сейнт през 2015 г. за сериозни рискове за здравето й, ако забременее отново.

Гордън Рамзи

Гордън Рамзи и съпругата му Тана се сдобиха с пето дете. Топготвачът разкри, че името на новородения му син е Оскар Джеймс. 52-годишният Гордън и жена му вече имат две големи дъщери – Меган на 21 години и Матилда на 19 години. Освен това те са родители на 17-годишните близнаци Джак и Холи.

Том Харди

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Том Харди отново стана баща. Съпругата на британския актьор Шарлоте Райли в родила момченце, което са кръстили Форест по името на популярния герой на Том Ханкс от филма „Форест Гъмп“, който тя обожавала. Двамата вече имат едно дете. Двойката се запознава на снимачната площадка на филма „Брулени хълмове“ през 2009 година, в който играе ролите на Катрин и Хийтлиф. Актьорът има и син на 10 години от предишна връзка.

Рики Мартин

Певецът Рики Мартин и съпругът му Джуан Йосеф посрещнаха най-новия член на семейството си - сина им Рен Мартин-Йосеф. Двойката вече има три деца - близнаците Матео и Валентино, които вече са на 11 години, и малката Лусия, която е само на 10 месеца. 47-годишният поп изпълнител и неговият съпруг-концептуалист сключиха брак през януари миналата година.

Петра Немцова

Супермоделът Петра Немцова е станала майка на 15 ноември. Тя е изчакала две седмици, преди да съобщи новината, защото синът й се е родил шест седмици преждевременно и е искала да се увери, че той е в безопасност. Петра Немцова е на 40 години. Омъжена е за френско-венецуелския предприемач Бенжамен Лареч. Тя обяви, че очаква първото си дете през август.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама