Шоуто на Селена Гомез се превърна в трагедия

19:20, 30 ное 19 / Любопитно 25 4334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селена Гомес се завърна на голямата сцена с първото си живо изпълнение. Направи го след две години мълчание, на Американските музикални награди. След редицата трудности, през които премина, певицата изглеждаше напълно готова да се върне към музиката и шоубизнеса.

Но още в първите секунди на изпълнението й стана ясно, че нещо не е както трябва. Не можем да си спестим коментара, че Селена звучи откровено фалшиво. А причина можем да търсим не само в притеснението от появата й на сцената след голямо отсъствие.

Минути преди да излезе пред развълнуваната публика, Гомес е получила поредната паник атака. Това състояние най-вероятно е предизвикано от голямото напрежение, под което певицата е била по време на усилената подготовка за завръщането си на сцената.

Няма как да пропуснем и факта, че двата последни хита на певицата са доста лични за нея, защото с тях тя каза публично всичко, което имаше да казва за раздялата си с Джъстин Бийбър. 

 

Свръхемоционалността на Селена не остана незабелязана от публиката в залата, но вместо освирквания, тя бе подкрепена с викове "обичам те" и аплодисменти, което безспорно успя да й даде необходимия кураж. Така за изпълнението на втората си песен певицата вече бе в по-добра форма, пише Daily Mail.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама