Бела Хадид се затвори в стъклена кутия

10:51, 27 ное 19 / Любопитно 25 2339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският супермодел от палестински произход Бела Хадид публикува в профила с в Instagram видео от снимачната площадка, на който се вижда как я затварят в стъклена кутия.

Във фрагмента, публикуван в мрежата, тя кляка в прозрачна камера, горната част на която е държана от членове на снимачния екип. Цялата структура прилича на аквариум, а моделът е вътре в нея е като експонат. Хадид е облечена в лилава блуза и карирана мини пола.

Видеоклипът е придружен от коментар: „Затворена съм в хотелската си стая след 27-и пореден ден работа“.

Последователите реагираха със загриженост на публикацията и в коментарите написаха: „Можете ли да дишате?“, „Как дишаш?“, „Надявам се да са убедени, че можете да дишате там“. Друг фен изрази възхищение от факта, че тя работи в трудни условия без почивни дни почти месец: „Продължавайте!“

През октомври външният вид на 23-годишната Хадид беше признат за идеалния. Ръководителят на Центъра за козметична и пластична хирургия в Лондон д-р Джулиан Де Силва сравни лицето на модела с правилото за златно съотношение. Оказа се, че пропорциите й са 94,35% близки до съвършенството.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама