Награждават Еди Мърфи за цялостната му кариера

21:40, 20 ное 19 / Любопитно 25 2451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Еди Мърфи ще бъде почетен с приз за цялостна кариера от асоциацията, която присъжда наградите "Изборът на критиците", съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

58-годишният Мърфи ще получи отличието на специална церемония, отдаваща почит както за постиженията на 2019 г., така и за над сто години афроамериканско кино.

Еди Мърфи ще получи почетната награда като признание за ролите му през годините, а и за най-скорошното му превъплъщение във филма "Долимайт е моето име". В продукцията на Нетфликс, режисирана от Крейг Брюър, Мърфи играе американския актьор, комик, музикант и певец Руди Рей Мур. Съдейки по възторжените прием и отзиви, ролята е една от най-добрите в кариерата му.

Освен Еди Мърфи с почетни отличия на церемонията, която ще се състои на 2 декември в Лос Анджелис, ще бъдат удостоени актрисата Ния Лонг, режисьорката Каси Лемънс и актьорът Чиуетел Еджиофор, дебютирал като режисьор и сценарист с филма "Момчето, което впрегна вятъра" на стрийминг платформата Нетфликс.

Водеща на церемонията ще бъде бившата президентка на американската Академия за кинематографично изкуство и наука Шерил Бун Айзъкс.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама