Кои бебешки имена ще бъдат популярни догодина?

20:40, 19 ное 19 / Любопитно 25 2250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако очаквате ново попълнение в семейството, но все още не сте избрали име, можете да почерпите вдъхновение от списък с унисекс имена за бебета, които ще бъдат популярни догодина, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА. Списъкът е изготвен от британска фирма за бебешки дрешки и разкрива кои полово неутрални имена се очаква да са хит през 2020 г.

Бъдещите родители, решили да "сверят часовника си" с прогнозния списък, ще открият класики като Макс или Робин, както и някои по-чудати предложения като Ривър, Грей или Индиго.

"Унисекс имената са по-популярни от всякога. Причината може да е в това, че нарушаваме границите на пола или че просто дадено име ни е заинтригувало още преди да сме разбрали дали бебето ще е момче или момиче. Тази тенденция е тук, за да остане. Ако имате нужда от малко вдъхновение за следващото си бебе, не търсете повече", пишат от фирмата.

Сред полово неутралните имена, които се очаква да бъдат популярни през 2020 г., са Ривър, Грей, Куин, Роуан, Ейвъри, Робин, Обри, Реми, Ивлин, Макс, Индиго, Алби, Бейли, Блеър, Джуд, Теди, Евърли.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама