Най-впечатляващите модни бутици в света

21:40, 19 ное 19 / Любопитно 25 2717 Topnovini
1

Запознайте се със стилните и добре проектирани модни бутици, които променят разбиранията, че пазаруването е досадно и скучно начинание. Посещението на някои от тези магазини е не само пазаруване, а емоционално преживяване.

Много модни дизайнери залагат на неoбикновеното и харчат луди пари, за да впечатлят своите клиенти. Какво ли не правят за да изпъкнат сред конкуренцията… Някои залагат на уникалния дизайн на своя бутик, а не просто на самите дрехи. Тези магазини отдават почит към „Bonwit Teller“ и „Selfridges“, където разкошните фасади на магазините, служеха като основна маркетингова стратегия. Преживяването на клиента по време на пазаруване в тези бутици е допълнителен плюс. След като знаят, че ще похарчат луди пари за шал, все пак трябва да се чувстват щастливи, докато са го купували, нали?

Луксозният интериор не само прави пазаруването по-приятно, но и може да ви вдъхнови, за това как точно да промените гардероба си с дрехи, които със сигурност ви отиват. Стилистите помагат с ограничена селекция, която да е по вкуса на всеки отделен клиент.

Пенливо скъпо шампанско, внимателни асистенти-стилисти и луксозни кресла за отдих, ето как изглеждат днес скъпите бутици и е истинско удоволствие, ако имате възможност да ги посетите.

Вижте как изглеждат отвътре в галерията на HiNews!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как се предпазвате от грипа?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 30 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.