Защо Селена изчезна от социалните мрежи?

17:20, 17 ное 19 / Любопитно 25 2288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селена Гомес неведнъж ни е призовавала да изпозлваме социалните мрежи разумно, защото те изкривяват не само начина ни на комуникация, но и представите. Певицата ни даде и нагледен пример как онлайн общуването успява да навреди на нейния живот.

Гомес участва във видео подкаста Giving Back Generation на своята приятелка Рейчъл Стивънс. В него тя направи поредните лични признания, свързани с това през какво премина в последните години. 

Покрай автоимунното заболяване лупус, с което се брои, Селена загуби формата си от преди години, а това доведе до редица коментари за външния й вид в социалните мрежи.

Тя признава, че неприятните и понякога дори гнусни коментари по неин адрес са оказали негативно влияние върху психичното й здраве. И целият този негативизъм е успявал да обърка живота й в дадени моменти.

Най-вероятно това е причината за решението на Гомес да си вземе почивка от социални мрежи. Преди няколко месеца обаче тя отново се завърна в Instagram и Twitter, като явно се е научила да не обръща толкова внимание на всичко, което се пише по неин адрес.

Днес певицата е категорична, че не се притеснява да се покаже такава, каквато е, пред всички. Няма проблем да приеме и всичко, което хората са готови да кажат за нея. Но е научила този урок срещу висока цена, пише Billboard.

 

А най-голямата подкрепа в подобни трудни моменти Гомес получава от своите верни приятели. Именно те й вдъхват кураж и сили да продължава да живее живота си по начина, по който иска.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама