Защо Мила Кунис има очи в различни цветове

20:40, 13 ное 19 / Любопитно 25 2787 Topnovini
1
2
3

Мила Кунис несъмнено е една от най-красивите жени в Холивуд. Някои казват, че по-красиво от външната красотата е това, което срещаме в очите на отсрещния човек. Част от примамката на Кунис всъщност се крие именно в нейните големи, красиви очи.

Кунис става истински популярна, след като заема ролята в „Шоуто на 70-те“ в скандално младата си възраст. И докато има много тайни, които актьорският състав се опитва да скрие за продукцията, дамата на Аштън Къчър има собствена тайна за зрението си. Не всички знаят, но великолепната брюнетка има очи в различен цвят едно от друго, а причината всъщност е малко по-страшна, отколкото може да предположите.

Актрисата е една от знаменитостите със състояние, наречено хетерохромия, което се „характеризира с цветови разлики на ириса“, според Националния център за насърчаване на транслационните науки. На пръв поглед може да не забележите нищо по-различно в погледа на звездата от „Палавите мамчета“, но ако погледнете малко по-отблизо, ще видите, че лявото й око е зелено, а дясното – почти кафяво. Но това не е по рождение.

В интервю за „Cosmopolitan“, Мила Кунис разкрива за дългогодишната си борба с хроничния ирит, възпаление на ириса.

Вижте още от разкритията й тук!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани