Дита Фон Тийз – неразказаната истина на бившата съпруга на Мерилин Менсън

21:40, 12 ное 19 / Любопитно 25 4493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Когато бившата съпруга на Мерилин Менсън, Дита Фон Тийз, се омъжи за певеца през ноември 2005 г., изглеждаше като очевиден случай на това как противоположностите се привличат. Той е музикант, който прегръща страховитото готик настроение, а тя е зашеметяваща изпълнителка на бурлеска танците. Но те се оказаха щастливи! Така е докато всичко не се разпадна.

На 29 декември 2006 г., само една година след като каза: „Да“ и над половин десетилетие в отношенията им, Фон Тийз подаде молба за развод. През 2007 г. в интервю с Harper’s Bazaar тя обсъди края на брака си. Макар да не разкрива точната причина за раздялата, тя обясни: „Нека да кажем, че трябва да се е случило нещо доста лошо за мен, че да се изнеса от къщата след шест години заедно и да опаковам нещата си точно на Бъдни вечер“.

Фон Тийз продължи: „Обичах го и това беше най-болезненото нещо, което някога е трябвало да преживея“. Тя продължи: „Наистина е трудно. Не е това, което очаквах, когато се омъжих, и чувствах, че съм намерила мъжа на моите мечти. Но понякога нещата се променят за една нощ и трябва да направите избора, дали ще уважаваш себе си и ще кажеш: „Няма да приемам това. Това не е наред“ или ще останеш“.

Прочетете още тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама