Защо Лиъм Пейн остана без дрехи?

21:40, 10 ное 19 / Любопитно 25 2217 Topnovini
1

Изминаха повече от четири години, откакто момчешката банда One Direction се раздели. Феновете им, разбира се, не бяха никак доволни, но поне засега момчета се справят доста добре.

Към момента няма информация дали Хари Стайлс, Зейн Малик, Лиъм Пейн, Найл Хоран и Луис Томлисън ще се съберат отново заедно, но ние не спираме да следим какви ги вършват и петимата.

Така попаднахме и на интервюто на Лиъм Пейн за списание GQ. В него той споделя някои доста интересни неща, на които ще обърнем внимание, но погледите ни бяха приковани и от фотосесията му по бельо.

В интервюто Пейн споделя, че е преминал през някои наистина тежки за него моменти и е имал сериозни проблеми с алкохола. "Прекарвах много време, пиейки, за да избягам от лудия свят, който сам бях създал за себе си."

Изпълнителят се е справил с тези проблеми благодарение на терапия, но важното в случая е, че е осъзнавал, че има проблем.

В момента Пейн може да се похвали, че е трезвен от година, но е и прям, че не смята това да продължава вечно. Той просто иска да преодолее нуждата да се справя с проблемите с помощта на алкохол.

Отказът от алкохола е повлиял сериозно и на социалния му живот. Имало е моменти, в които си е лягал в 10 и е ставал в 7, и всичко, за което е мислел, са били фитнесът и музиката. Според него, това също не е много здравословно, ето защо сега се опитва да намери баланса между парти животното и животното в залата.

С ръка на сърце Лиъм Пейн признава, че Зейн е бил най-добрият певец в One Direction. Неговият проблем обаче е бил да излиза пред публика. Пейн споделя, че и той има сходни терзания, защото понякога, докато е на сцената, определени светлини го карат да забрави кой е, къде е и какво прави.

За рекламната фотосесия за The Hugo, Пейн не крие, че е бил притеснен от голите кадри, защото, да, на някои от тях той е чисто гол. Дели една снимка и с модела Стела Максуел, която с тялото (най-вече с гърдите) си прикрива интимните му части.

Лиъм Пейн казва, че след като са заснели този кадър си е помислил, че току-що е участвал в софт порно. Много се е притеснил и как ще реагират родителите му.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли да бъде променян романът "Под игото" на Иван Вазов?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 145 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.