Защо звездните дами предпочитат по-възрастни мъже?

21:40, 08 ное 19 / Любопитно 25 3908 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изглежда доста от дамите със звезден статут искат да прекарат живота си с по-възрастни от тях мъже. Напоследък това влечение е все по-често забелязвано. Въпреки че някои хора все още не одобряват двойки с голяма възраст в годините, особено когато разликата е в полза на мъжа, знаменитостите не се интересуват особено.

А и това се случва, защото много от хората не разбират причините, поради които младите жени са привлечени от по-възрастни партньори. Ето поне 10 от тях.

Те са по-зрели

Общоизвестно е, че жените съзряват по-рано от мъжете. Ето защо младите момчета, които все още искат да опитат различни неща и да изследват света преди да се впуснат в сериозна връзка, не са правилните партньори. Възрастните мъже изглеждат по-надеждни и привлекателни за жените, които са готови за семейство. Те вече са преминали през своята „дива фаза“ и искат да се установят.

Те знаят доста неща

Всички знаем, че с възрастта идва и мъдростта. Съществува и такъв завършек, „но понякога възрастта идва сама“. Изглежда, че Оскар Уайлд не е бил прав, защото според проучванията, по-възрастните мъже са по-интелигентни от младоците. Причината е натрупаният жизнен опит. А жените го потвърждават. Те са сигурни, че по-възрастните мъже имат богат житейски опит, който ги е научил на различни уроци.

Прочетете още причини да бъдат предпочитани по-възрастни мъже тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама