Борисов: Партийната битка приключи миналата неделя и разликата между ГЕРБ и БСП е два пъти

08:40, 01 ное 19 25 1223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Партийната битка приключи на първи тур и резултатът е категоричен - ГЕРБ бие БСП два пъти. По това се мерят партиите. Партиите са така: БСП 40, ГЕРБ 163 – ето ви по общини. Ако изборите бяха днес – БСП е по-малка от ДПС. Дори в Русе ГЕРБ е първа политическа сила. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването „Тази сутрин“ по btv.

„Продължаваме с нови лица. Как да не съм доволен от резултатите – имаме два пъти повече от БСП. Побеждаваме ги и като дойдат в студиата и все едно гледам кадри от минали години – били победили. Ами от нулата – това е ръст“, каза Борисов.

Борисов отчете още, че управлението и работата намаляват популярността, а всички с се съюзили срещу ГЕРБ. „Аз така атакувах партията си и колко народ изгоних – всичко това се превръща във врагове или в хора, които работят против ГЕРБ. Резултатите в Ямбол и Русе го показват“, каза той. Премиерът посочи, че не му се иска да вярва, че зад това стои ръката на Цветанов.

„Цветанов е в щатите на 25 ноември имам среща с Тръмп и ще разбера какво е правил. Ще можем да говорим . След неговите изказвания за смесените райони той обиди партията и мен“, каза още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама