Ритуалните зали в София

11:31, 29 окт 19 / Любопитно 25 4072 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В представите ни специалният сватбен ден е съвършен и организиран до последния детайл. Всъщност, денят е наистина съвършен поради красотата на емоциите, които се преживяват в него, но винаги има неща, които няма да се случат така като са били планувани. За да избегнем неприятни емоции е необходимо достатъчно информация и може би съвет от някой присъствал на не една или две вълнуващи сватби.

Най-подходящата ритуална зала е един от важните избори, които трябва да бъдат направени от гледната точка на удобство за гостите и отразяването на събитието от вашия фотограф. Професионалната сватбена фотография освен таланта да снимаш и добрата техника изисква добра светлина както и достатъчно пространство. Ако нямате наблюдения в тази област, изборът на подходяща такава може да Ви затрудни.

В следващите редове ще бъдат споделени три основни насоки, които да Ви улеснят при търсенето:

Избор на ритуална зала според броя гости

Това е ключов фактор при избора на зала. Ако броят на очакваните гости надвишава 100, то най – подходяща за Вас ще бъде обредна зала „Красно село“ или „Триадица”, които дават възможност за по-голям брой хора. Ако гостите ви са под 70, то зала „Сердика“ или „Оборище“ са реновирани и достатъчно големи, за да могат гостите ви да се чувстват добре.  От чиста естетическа гледна точка при сватбената фотография е много важно ритуалната зала да бъде пълна, но не и препълнена, така че центърът на вниманието да останат младоженците.

 

Избор на ритуална зала според  датата

Повечето зали са действащи през цялата седмица без неделя. Ако държите гражданският брак да бъде сключен в неделя, то най-подходяща за целта е зала  „Триадица“.

Избор на ритуална зала според местоположението

Ако изберете зала с разположение в централната част на града, ще имате затруднения с намирането на паркоместа за вашите гости. Също така е изключително важно залата, в която ще сключите граждански брак, да е в непосредствена близост до ресторанта и мястото, на което ще имате своята сватбена фотосесия, но естествено, това трябва да бъде коментирано с вашия сватбен фотограф.

Сватбеният ден е един от най-запомнящите се моменти, за това е важно отношението на служителите, които ще ви бракосъчетаят. Можете да посетите някои от залите лично, за да добиете представа за атмосферата в ритуалния дом. Също така може да разгледате и фотографии от ритуалните зали в София, направени от професионални фотографи, за да придобиете представа за това коя ви допада най-много.

 

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Cardemepe 18:43, 15 мар 23

It also take your rate of androgen dependent tumours neoplasms or in the blastocyst transfer was mainly due to nolvadex for sale uk

2 mavyBully 18:24, 29 юни 23

levitra expre delivery A legal entity whereby an individual holds or invests property as its titular owner

3 punIlzGY 10:09, 15 фев 24

buy cialis online canadian pharmacy 37 In both trials, the protocol prespecified primary monitoring outcomes were coronary heart disease for benefit and breast cancer for harm

4 Adjunny 10:38, 26 фев 24

priligy cost 31 Interestingly, BRCA1 is indeed translationally regulated by stable structures present in 5 uORF that can be potential targets for hnRNP E2 induced by p210

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама