Фандъкова: София ясно показа, че е дясна

22:23, 27 окт 19 25 3225 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"София ясно показа, че е дясна". Това каза пред журналисти кандидатът за кмет на ГЕРБ и СДС за София Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички софиянци, които днес са гласували и са подкрепили нейната кандидатура.

Днес София показа, че е дясна. Искам специално да поздравя за добрите резултати партиите от коалицията на „Демократична България“ и независимия кандидат Борис Бонев. Вярвам, че софиянци имат вярната преценка и желаят развитието на София да продължи", изтъкна тя. 

"За мен е много важно в СОС да има ясно мнозинство, което да гарантира прозрачност и откритост, да гарантира реализацията на проектите за София“, посочи тя, като добави, че следващата седмица се надява гражданите отново да гласуват, защото изборът е важен за развитието на града.

Снимка: Нова телевизия

"Заставаме с ясни решения, конкретни проекти. На балотажа ще разчитам на подкрепата на всички софиянци, с които заедно работихме толкова години и искат развитието на столицата да продължи. Готова съм за разгори с десните партии", заяви Фандъкова. 

Всички избори са трудни, защото заставам с лицето и биографията си, която не крия от хората. Всеки ден съм с тях, благодаря им за разбирането. За 10 години управление сме направили много, но в същото време сме имаме пропуски. Направила съм своите изводи и съм готова за промяна в работата. Така разчитам посланията на хората, това чувам в разговорите с тях. Надявам се, че следващата неделя ще излязат отново, за да потвърдят развитието на нашия град“, каза още Фандъкова. „Аз мисля, че бях много ясна през цялата кампания, с проектите, решенията зад града. Не се крия зад празни приказки и общи думи. Хората имат нужда от това“, поясни тя.

Според нея резултатите от днешните избори са показали волята на софиянци. Тя вярва, че софиянци не могат да бъдат лесно манипулирани с думи за промяна, когато става дума за „подмяна“. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама