Волен Сидеров се опитва да нахлуе в „Арена Армеец“

22:21, 27 окт 19 25 2005 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лидерът на „Атака“ и кандидат за кмет на София Волен Сидеров иска да влезе в „Арена Армеец“, където в момента се събират изборните книжа, но полицията го възпрепятства.

„Аз съм кандидат за кмет. Бил съм длъжностно лице в тази зала и сега искам да вляза. На какво основание ни спирате“, попита Сидеров полицаите. Те му отговориха, че правят това, което им е разпоредено.

„Аз не съм сигурен, че това са полицаи. Може да облечени само така и да са си ги купили от пазара примерно“, каза още той. Според Сидеров по закон полицаите трябва да носят шапки, а тези пред "Арена Армеец" нямат такива.

На въпрос защо иска да влез вътре, той отговори: „Защото имам право. Но полицията е преградила пътя ми. Аз съм кандидат за кмет и искам да вляза, за да видя как върви преброяването на бюлетините“. Сидеров отрече, че все той влиза в схватки с полицията.

„Смятате ли, че застъпникът може да бъде по-високо от кандидата за общински съветник? Ще стане ли нещо страшно, ако аз вляза в "Арена Армеец" и поверя как върви броенето на бюлетините“, попита Сидеров.

Според екзит пол-овете той заема петото място в надпреварата за София.

Скандалите около Сидеров по време на местен вот сякаш започват да се превръщат в тенденция. Припомняме, че през октомври 2015 г. в нощта на предходните избори лидерът на „Атака“ и депутатът Десислав Чуколов направиха опит за саморазправа с продаващи в денонощен клекшоп на ул. „Раковски“. След това двамата вилняха и в НАТФИЗ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама