Борисов: ГЕРБ прави живота на хората по-добър

15:10, 25 окт 19 25 4104 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара. Това каза във видеообръщение премиерът Бойко Борисов преди закриването на предизборната кампания.

''Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им - лично очи в очи'', допълни той.

Борисов поздрави и колегите от смесените региони, където според него е била най-тежката предизборна надпревара: ''Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така!''

''Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!'', завърши министър-председателят.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама