Джамбазки: Изберете ВМРО, ако искате град без цигански катуни и каруци

19:15, 22 окт 19 25 3209 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изберете ВМРО, ако искате град без цигански катуни и каруци по улиците. Това каза кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки по време на предизборен дебат в ефира на bTV.

Въздух и замърсяване – стратегии за справяне с трафика

По отношение на трафика в столицата Джамбазки се опита да постави темата за Тома Белев, но водещият не му позволи.

Според него основен източник на замърсяване на въздуха е горенето на гуми, на текстил и на различни подобни материали в незаконните цигански постройки. „Тези постройки трябва да бъдат премахнати, защото са източник на замърсяване, болести, престъпност, проституция и различни такива явления“, коментира Джамбазки.

Презастрояване и некачествени ремонти

Във връзка с ремонтите Джамбазки посочи, че решението на проблема е просто - трябва да има контрол на ремонтите и да се налагат глоби. „А относно изказванията на опонентите, че ще изкупуват междублокови пространства, трябва да се знае, че това ще струва на гражданите много пари – само за р„Младост“ са около 60 млн. лв.“, заяви той.

Кръстосан огън

На въпрос на арх. Борислав Игнатов във връзка с това, да даде финансова обосновка за предложените 3 лв. на километър за извънградска линия, Джамбазки подчерта, че по този начин „не е подарил концесия на фирма“. „Явно отново г-н Игнатов не се е подготвил и не знае коя линия до кои населени места отива. Четете ги тези домашни“, каза още той.

Джамбазки заяви, че ще го „светне“, че когато има съмнения за корупция, тогава се сигнализира в конкретната институция и се иска проверка.

Финални послания към избирателите

„Уважаеми софиянци, ако искате град без цигански катуни, без каруци по улиците, с чиста Витоша, изберете ВМРО на 27 октомври“, каза Джамбазки.

 

Още по темата:

Манолова: Гласувайте за промяната, за да не гледате бетон и да не дишате мръсен въздух

Арх. Игнатов: Знам какво да направя, за да имаме тротоари, паркове и транспорт

Фандъкова: София не се нуждае от хаос и експерименти, а от стабилност и развитие

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама