Манолова: Заслужаваме да живеем в град, в който не дишаме въздух с цвят и мирис

19:50, 21 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1900 Topnovini
1
2
3
4
5
6
7

“Благодаря ви от сърце, че тази вечер сте тук, че сме заедно, че застанахте до мен в битката за справедливост и в желанието ни за нормален живот. Идеята на това събитие е да влезем в последната седмица на кампанията с настроение, с ентусиазъм, креативно, надъхано, усмихнато – така както го правихме през цялата кампания. Благодаря ви, за това че устояхте на ударите под кръста, на нападките, на опитите да бъдем дискредитирани“.

С тези думи независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова приветства насъбралото се множество и даде начало на концерт, с който зарадва жителите на града.

Манолова: Фандъкова е един почтен човек, но остави други да взимат решенията в общината

В него участие взеха изпълнителите Искрен Пецов, Кристина Димитрова, Криско и Анелия, които са част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата й, съобщава БГНЕС.

„Нека да постигнем промяната, която вече е толкова близо, защото всички ние заслужаваме да живеем в град с честно управление, в почтен град, в зелен град, в светъл град. В град, в който не дишаме въздух, който има цвят и мирис, в град, в който не прекарваме една трета от живота си в задръствания, в град, в който не е лукс и привилегия децата ни да ходят на детска градина“, каза още Манолова и добави, че като омбудсман преди 4 г. е започнала битката за справедливост, която иска да продължи.

Манолова: Все още не съм загубила инстинкта си на омбудсман

Тя заяви готовността си да бъде до хората, на които сега администрацията е обърнала гръб, да бъде до честните предприемачи, които са смачкани и подложени на рекет и обеща, ако бъде избрана да бъде до младите семейства и възрастните хора, които имат нужда от подкрепа.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани